Ruud van Nistelrooy Foundation

Gunt elk kind de kans om te schitteren

Ieder kind heeft een talent. Of dat nou sporten, leren, tekenen of muziek maken is. Maar lang niet alle kinderen krijgen de kans om dat talent verder te ontwikkelen. Dat vinden wij zonde. Daarom is er de ruud van nistelrooy foundation: de plek waar kinderen hun (verborgen) talent leren ontdekken maar ook een plek waar we coaches, trainers en begeleiders leren hoe ze, op een positieve manier, de (verborgen) talenten van kinderen kunnen signaleren en stimuleren.

Ruud’s way
Hoe we dat doen? Door bestaande coaches, scholen en begeleiders te trainen en workshops te geven volgens de ruud van nistelrooy foundation aanpak. Een unieke manier van kinderbegeleiding, waarin verschillende coach- en opvoedelementen zijn gecombineerd en samengebracht met de persoonlijke ervaringen van Ruud zelf. Dat heeft geleid tot een enorm positieve trainingsmethode, waarin de kracht van het kind centraal staat.

Talent moet je koesteren
Alles dus, om zoveel mogelijk kinderen te laten ervaren dat ze vaak veel meer kunnen dan ze dachten. Ze te laten inzien dat talent iets is om te koesteren. Ze te laten beseffen dat ze met hard werken misschien wel daar komen waar ze al hun hele leven van dromen. Ze te leren dat je kansen moet pakken als ze voorbijkomen. Maar vooral om ze het grootste cadeau te geven dat je in het leven kunt krijgen: vertrouwen op je eigen kracht.

Voor wie is het?
Het kenniscentrum van de ruud van nistelrooy foundation staat in Maaspoort Sports & Events, ´s-Hertogenbosch. Daar kunnen geschoolde trainers, docenten en ouders verschillende modules en workshops volgen. Ook worden er elk jaar basisschool kinderen (opgegeven door hun meesters en juffen) persoonlijk begeleid.
Sinds 2013 nemen er ook kinderen van Kc de Westerbreedte deel aan dit mooie initiatief van Ruud.

Meer weten?
www.rvnfoundation.nl

©2018 Kindcentrum Westerbreedte