Peuterarrangement

Peuterarrangement


De pedagogisch medewerkers van het peuterarrangement bieden uw kind een veilige, gezellige en uitdagende omgeving waar ‘spelend leren’ centraal staat. Tevens begeleiden zij kinderen in hun ontwikkeling. De medewerkers werken met een vaste groep kinderen aan een programma waarin bijvoorbeeld taalontwikkeling en sociale vaardigheden aan bod komen.

Peuters vanaf 2,5 jaar mogen op vaste dagdelen komen spelen, ontdekken en ontwikkelen bij de windroos of vuurtoren (voorheen peuterspeelzaal). We werken met thema’s die aansluiten bij de wereld van je peuter. Het is een ontmoetingsplaats waar kinderen vriendjes kunnen maken en leren samen te spelen. De pedagogisch medewerkers bieden uw kind een veilige, gezellige en uitdagende omgeving waarbij “spelend leren” centraal staat. De peuters spelen in een vaste groep kinderen. Er wordt gewerkt met ontwikkelingsgericht VVE-programma, waarin de bijv taalontwikkeling en sociale vaardigheden worden gestimuleerd. Zo wordt de stap naar de basisschool een stukje kleiner.
Kom eens een keer kijken, je bent van harte welkom! Maak een afspraak voor een rondleiding, wij maken graag tijd voor je vrij.

Het peuterarrangement is een goede voorbereiding op de basisschool.

Inschrijven kunt u via de site van Kanteel
http://www.kanteel.nl/arachna-Peuterarrangement-325-1.htm

©2018 Kindcentrum Westerbreedte